FYSIOTHERAPEUTEN

afroez_groot

Afroez Poursalimi

Ik ben Afroez Poursalimi. Ik ben afgestudeerd bij Hogeschool Thim Van Der Laan te Nieuwegein en al sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut in verschillende praktijken: Almere, Naarden, Haarlem en Amsterdam.

Daarvoor heb ik ALO studie eerste graad sportdocent bij Hogeschool van Amsterdam gevolgd en werkte ik als sportinstructeurs, skilerares en zwemlerares. Ik ben een sportieve fysiotherapeut. Ik heb ervaring met bijna alle sporten zoals: skiën, zwemmen, judo, hardlopen, fitness, bodystep, aerobics, spinning, aqua-aerobics, aqua-jogging, bergwandelen en bergklimmen. Daarnaast heb ik ook op wedstrijd niveau gesport zoals: alpineskiën, zwemmen en karate.Sinds 2016 heb ik MediCare Fysio opgezet met een flinke dosis enthousiasme. Omdat ik goed en persoonlijk aandacht wil geven voor mijn patiënten op mijn eigen bijzondere manier. Ik ben sociaal aangelegd en vind het leuk met mensen om te gaan.

Ik ben competitief en wil mijzelf steeds blijven ontwikkelen zodat ik mijn patiënten nog effectiever kan helpen. Binnen de fysiotherapie is mijn passie observeren, analyseren en resultaatgericht werken, dat bijdragen aan een goede gezondheid van mijn patiënten.

Ik streef naar snelle behandelresultaten. Bij mij staat patiënt centraal en moet klachtenvrij komen. Mijn doel is om bij de beste therapeuten van Nederland te horen. Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het BIG-register (BIG nr:  89916904904). Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

 

Joris van der Meer

Foto website

Mijn naam is Joris van der Meer. Ik ben in 2018 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en heb sindsdien ervaring opgedaan als waarnemer in Amsterdam.

De ambitie om fysiotherapeut te worden kwam al op jonge leeftijd. Toen ik 8 was liep ik een dagje mee met mijn vader (ook fysiotherapeut) en ik heb toen besloten dat ik in zijn voetsporen wilde treden. Vooral het persoonlijk contact sprak mij erg aan. Inmiddels is die ambitie dus werkelijkheid geworden!

Ik ben fan van veel verschillende sporten en heb in mijn jeugd verschillende dingen gedaan: hockey, boogschieten, judo, voetbal, korfbal en schaatsen, maar mijn grote sportliefde is basketbal. Dit heb ik in mijn woonplaats (Castricum) tot een redelijk hoog niveau gedaan, met de nodige blessures natuurlijk.. Hierdoor weet ik goed hoe het is om niet naar behoren te kunnen bewegen.

Mijn belangrijkste taak als fysiotherapeut vind ik mensen helpen om te bewegen. Ik ben van mening dat beweging en training op lange termijn vrijwel alle klachten kan verhelpen en de kwaliteit van leven kan verbeteren. “Beweging is het beste medicijn!” De combinatie van persoonlijke aandacht en adviezen bij het opzetten van training- of beweegplan werkt in mijn ogen het beste.

Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het BIG-register (BIG nr: 49924417104).

Meer dan alleen een fysiotherapeut!
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook in Amsterdam werkzaam als verzorgende in de gehandicaptenzorg. Dit geeft mij een unieke mogelijkheid om te leren hoe mensen met een handicap, met wat aanpassingen en de juiste training, in onze maatschappij mee kunnen draaien.